Секс поза на денот: Маратонски секс

Маратонски секс…Партнерот седи на столица или на крајот од креветот. Вие седнете му во скутот и прегрнете го. Вие сте во позиција да контролирате со која длабочина и под кој агол тој влегува во вас. Оваа поза е одлична за оние кои сакаат маратонски секс.

 
 
Партнерот седи на столица или на крајот од креветот. Вие седнете му во скутот и прегрнете го. Вие сте во позиција да контролирате со која дла

Пронајдете не на следниве мрежи: