Секс поза на денот: Снежен ангел

Ова е доста предизвикувачка поза, но и доста несекојдневна. Таа лежи на грб, а тој свртен на стомак и со главата насочен на спротивна страна од неа, се потпира на нејзината карлица за да може да пенетрира. Жената во оваа поза треба да го држи партнерот за задникот за да му помогне полесно да се движи напред-назад, а за задоволството да биде уште поголемо, таа може паралелно и да му го масира задникот.
На следната страна погледнете ја ова секс поза, а на овој линк погледнете уште една предизвикувачка секс поза.

Таа лежи на грб, а тој свртен на стомак и со главата насочен на спротивна страна од неа, се потпира на нејзината карлица за да може да пенетрира. Ж

Пронајдете не на следниве мрежи: