Секс поза на денот: Спирала

Loading...

Ако сте жена која никогаш не наоѓа време за секс – оваа поза е измислена за вас. Ефект на стимулирање на клиторисот.  Најдобар начин да го направите ова е партнерката да лежи на страна на креветот со нозете свиткани двојно. Ова има ефект на изложување на вулвата, па така вагината се стега, а со тоа ќе направи привлечност и пријатно чувство  за партнерот.  Како што навлегува во партнерката, неговите движења се повлекувааат на вагиналните усни, па се протегаат на ткивата околу клиторисот. Партнерот, исто така, може да ги гали вашите гради и да се зголеми задоволството со малку играње со брадавиците!
Погледнете ја денешната секс поза на следната страна.

Ефект на стимулирање на клиторисот.  Најдобар начин да го направите ова е партнерката да лежи на страна на креветот со нозете свиткани двојно.

loading...
Loading...