Секс поза на денот: Сурфер на кревет!

Loading...

Поза  погодна за секс на екс која го зачинува сексуалниот живот на партнерите.Девојката треба да се навали на потпирачот од каучот на стомак, а тој да пенетрира во неа одзади, исправен и со расчекорени нозе. Девојката може да помогне во фиксирање на телата, држејќи се за цврстото сунѓересто перниче од каучот, а за додатно уживање треба да ги прекрсти стапалата, при што ќе се стегнат нејзините вагинални мускули околу неговиот пенис.
Не заборавајте да ја погледнете оваа секс поза на следната страна…

Девојката треба да се навали на потпирачот од каучот на стомак, а тој да пенетрира во неа одзади, исправен и со расчекорени нозе. Девојката може да

loading...
Loading...