Секс поза на денот: Тотемски столб

Loading...

Положба која е идеална за силни двојки  или за жена  која е пониска.Мажот  треба да внимава како ја крева партнерката за таа да се лизга, а неговата ерекција е внатре во неа.  Ако партнерот има голем пенис може да е болно и да ја повреди матката на партнерката. Сепак, партнерот  е доволно јак за да удобно ја држи неговата партнерка, тоа може да биде возбудлива позиција, бидејќи е невообичаена. Способноста на партнерот да навлезе во партнерката е ограничена, но тој може повеќе да пенетрира ако неговата партнерка е потпрена со задникот на маса или на некој друг соодветен објект. Алтернативно, тој може да го држи  задникот неговата партнерка како што тој ја движи напред и назад на неговиот пенис.
На следната страна погледнете ја денешната секс поза.

Мажот  треба да внимава како ја крева партнерката за таа да се лизга, а неговата ерекција е внатре во неа.  Ако партнерот има голем пенис

loading...
Loading...