Секс поза на денот: Во скок!

Loading...

Одлична поза за моќен оргазам!Ова е моќна поза бидејќи мажот може да навлезе длабоко во партнерката и таа може да ужива во чувството на изложеност која произлегува од отворање нозете и изложување на нејзината вагина, притоа и да гледа како тој навлегува во неа. По пенетрацијата  тој може да се потпре напред, така што целото негово тело да  притиска на градите, што ќе и дава чувство на контрола и притисок што може да ја возбудат. Ако тој може да се постави правилно, неговото тело ќе притисне на нејзиниот клиторис и  тие ќе бидат во можност да уживаат во еден моќен оргазам.

 
Ова е моќна поза бидејќи мажот може да навлезе длабоко во партнерката и таа може да ужива во чувството на изложеност која произлегува од отворање н

loading...
Loading...