Секс поза на денот: Водопад

Loading...

Во пресрет на викендот, ви ја препорачуваме оваа поза на денот…Машкото треба да легне на грб на работ од креветот потпирајќи се со главата и рамената на подот, а девојката седната одозгора и потпрена со врвот од стапалата на бочната страна од креветот го контролира движењето. Поради положбата на телото на машкото, неговиот пенис длабински влегува во вагината. Крвта динамично ќе циркулира низ неговиот пенис, што ќе му предизвика неверојатно задоволство додека доживува оргазам.

Машкото треба да легне на грб на работ од креветот потпирајќи се со главата и рамената на подот, а девојката седната одозгора и потпрена со врвот о

loading...
Loading...