Секс поза на денот:Вкрстени мечови

Кога ќе ја преземат оваа позиција за секс, машкиот партнер седи како што е прикажано на сликата, а  горниот дел од телото е поддржано на неговите раце. Тој може да ги задржи нозете директно или свиткувајте ги, во зависност од она што е најсоодветно  и најпријатно. Неговиот партнер седи на него, како што е прикажано. Ова значи дека мажите со многу голема ерекција може да не  уживаат во оваа позиција. Претпоставувајќи дека двојката може да се внесе во оваа позиција, таа може да ги контролира  движењето, ритамот и брзината на навлегување на пенисот, бидејќи таа има можност да го раководи сето тоа. Една голема предност е дека двојката може да ужива гледајќи се еден со друг за време на сексот, иако се разбира, тие навистина не можат да допрат или бакнат.Кога ќе ја преземат оваа позиција за секс, машкиот партнер седи како што е прикажано

Пронајдете не на следниве мрежи: