Секс поза на денот:Во скок

Ова е моќна позиција, во смисла дека машкиот партнер може да навлезе длабоко во неговиот партнер и таа може да ужива во чувството на изложеност која произлегува од отворање нозете и изложување на нејзината вагина и да и да гледа како тој навлегува. По пенетрација, потоа тој може да се потпре напред, така што целото негово тело да  притиска на градите, можеби и да дадат чувство на контрола и притисок што може да ја возбудат. Секако, ако тој може да се постави правилно,неговото тело ќе притисне на нејзиниот клиторис, и  тие може да бидат во можност да уживаат во еден моќен оргазам.
 Ова е моќна позиција, во смисла дека машкиот партнер може да навлезе длабоко во неговиот партнер и таа може да ужива в

Пронајдете не на следниве мрежи: