Секс пози наменети специјално за денот на жената!

Loading...

Изненадете ја партнерката!1.Мисионерска поза
Мисионерската поза дефинитивно е потценета. Ова за жените е една од најдобрите пози, а врвот можат да го достигнат на многу начини – и тоа без многу труд и акробации.
2.Играње в скут
Повеќето жени обожаваат да бидат горе, врз партнерот, затоа што така најлесно ја контролираат играта, а секоја моќ е афродизијак.

3. Лажица
Позата “лажица” е популарна и кај двата пола. Мажот и жената лежат на страна припиени еден до друг, таа е свртена со грб, а неговите раце се завиткани околу нејзиното тело. Оваа поза овозможува нежни допири и страствени прегратки.
4.Секс на маса
Уште една од омилените пози на жените затоа што мажите имаат поголема слобода во движењето, додека дамата лежи на ивицата на масата во нивото на струкот на партнерот.1.Мисионерска поза
Мисионерската поза дефинитивно е потценета. Ова за жените е една од најдобрите пози, а врвот можат да г

loading...
Loading...