Секс преку телефон: Како да не „оплескате“!

Loading...

Сите оние што имаат некаков вид на врска на далечина знаат колку може да биде тежок сексуалниот дел од врската. Затоа, од суштинско значење е да знаете како да уживате со партнерот преку телефон.Иако помислата на телефонски секс веднаш ги остава жените без збор, предизвикувачкиот разговор не е толку тежок колку што ви се чини. Се што треба да направите е да ја употребите еротската фантазија. Споделете ги вашите жешки фантазии, опишете ги во детали, или кажете му на партнерот што сакате да му правите.
Започнете го еротскиот чин со симултана мастурбација. Објаснете си точно што правите за партнерот да полуди. Телефонскиот секс е многу полесен ако влезете во секси расположение уште пред да се јавите. Замислете си секси сценарио, и кога ќе бидете највозбудени, јавете му се на партнерот или партнерката.
Ако ви е прв пат, не заборавајте дека никој од вас не очекува да бидете експерт, и затоа, ако не ви текнува нешто жешко за кажување, не го правете тоа со сила. Наместо да форсирате секси разговор и да ризикувате разговорот да звучи непријатно, почнете со пообични изјави, како: „Сакам да си покрај мене во креветот“, или потсетете ги на некој жежок секс што сте го имале порано. Ако не ви е пријатно да започнете секси разговор, оставете го партнерот да почне. Затворете ги очите, концентрирајте се на се што кажува и препуштете се на фантазијата. Запомнете: веројатно ќе се изненадите од работите што до тогаш никогаш не ги изговориле, но немојте да правите да се чувствуваат непријатно заради тоа.Иако помислата на телефонски секс веднаш ги остава жените без збор, предизвикувачкиот разговор не е толку тежок колку што ви се чини. Се што треба

loading...