Секс скандал: Фудбалер во домашно порно видео!

Loading...

Фудбалерот на бразилскиот клуб „Гремио“Сајмон Тормен  се најде среде скандал откако во јавноста се појави неговото домашно видео. Деновиве на социјалните мрежи се појави снимка на младиот бразилски фудбалер – Сајмон Тормен на која тој има секс со две девојки. Фудбалерот не сака да ја коментира ситуацијата, а неговите соиграчи изјавија дека ќе му пружат целосна поддршка.
„Му дадовме одмор за да си ги среди мислите. Му советував ништо да не зборува“, вели директорот на фудбалскиот клуб.
 
.Деновиве на социјалните мрежи се појави снимка на младиот бразилски фудбалер – Сајмон Тормен на која тој има секс со две девојки. Фудбалерот не сак

loading...
Loading...