Секс за време на циклусот – Да или Не?

Очајно сакате да имате секс, а сте во оние неколку денови од месецот кои ве „сопираат“ да го направите тоа! Девојките постојано за време на циклусот си ги поставуваат прашањата:. Дали е безбедно? Дали ќе биде неуредно? Дали ќе боли? Што ќе си помисли партнерот?Очајно сакате да имате секс, а сте во оние неколку денови од месецот кои ве „сопираат“ да го направите тоа! Девојките постојано за време на циклусот си ги поставуваат прашањата:. Дали е безбедно? Дали ќе биде неуредно? Дали ќе боли? Што ќе си помисли партнерот?
Вистината е дека во овој период од месецот жените се чувствуваат повозбудено и им се зголемува желбата за секс, што е резултат на зголеменото количество на хормони. Тоа е сосема нормално, како што е нормално и да одите докрај остварувајќи си ја сексуалната желба.
Треба ли да имате секс кога сте во оние денови од месецот?
Прочитајте што најмногу ги загрижува девојките:
Повеќе на ТЗМ.МКОчајно сакате да имате секс, а сте во оние неколку денови од месецот кои ве „сопираат“ да го направите тоа

Пронајдете не на следниве мрежи: