Секси и провокативна: Благица Павловска во младоста

Благица Павловска е една од најпопуларните македонски фолк пејачки, која зад себе има неколку децениска кариера.Но, покрај песните таа е препознатлива и по својот провокативен стил, кој го негува уште од првите појавувања на македонската сцена.
Уште од младоста Благица го истакнува своето деколте и атрибути, а од тогаш до денес се нема многу променето. Погледнете како изгледала пред неколку децении!

Но, покрај песните таа е препознатлива и по својот провокативен стил, кој го негува уште од првите појавувања на македонската сцена.
Уште о

Пронајдете не на следниве мрежи: