Секси „Кобра“ им помага на загрозените во Шабац

Поручник Невена Јовановиќ, која сега е во специјалната единица „Кобри“, им помaгала за загрозените во Шабац.-Воениот повик во Србија е секогаш сметан за чесна професија, а во времето кога матурирав конкуренцијата беше многу силна, со оглед на тоа дека таа година за прв пат беше распишан конкурс за прием на девојки во Воената Академија. По природа сум голем борец и натпреварувач, па тремата која ја имав како позитивна беше стимуланс за време на приемниот испит да го дадам својот максимум, вели Невена.

-Воениот повик во Србија е секогаш сметан за чесна професија, а во времето кога матурирав конкуренцијата беше многу силна, со оглед на тоа дека таа

Пронајдете не на следниве мрежи: