Секси Мундијал: Која нација е шампион во водење љубов?!

Светското првенство заврши, но не во фудбал туку во втората најважна споредна работа на светот – сексот.Шведска компанија за производство на луксузни секс-играчки спроведе глобална студија која опфаќа голем број на земји од Мундијалот, но не и балканските земји.
Најзадоволни од сексот се Британците и Грците, од кои 79 отсто тврдат дека се многу задоволни.
Незадоволни се Чилеанците, само 13 отсто тврдат дека имаат добар сексуален живот.
Британците се најсклони за играчки во кревет, дури 94 отсто употребиле или имаат секси играчки, следни се Холанѓаните, а губитници се повторно Чилеанците.
Французите се први во неверство, дури 75 отсто признаваат дека барем еднаш го изневериле својот партнер. Склони на неверство се и Колумбијците и Чилеанците, додека најверни се Белгијанците и Австралијанците.
 Глобално гледано луѓето во просек имаат осум сексуални партнери во животот.
 Први во бројот на сексуалните партнери се Швајцарците, имаат 20, па следуваат Грците и Британците.
Најмал број на партнери имаат Јапонците, каде што половина од популацијата спиела со помалку од осум партнери во животот.Шведска компанија за производство на луксузни секс-играчки спроведе глобална студија која опфаќа голем број на земји од Мундијалот, но не и балканс

Пронајдете не на следниве мрежи: