СЕКСИ ПОЗАДИНА на Ивана Шпановиќ: Ваква тетоважа од неа не очекувавте

Најдобрата српска атлетичарка и една од најубавите српски спортистки Ивана Шпановиќ отиде на заслужен одмор на Малдивите.Најдобрата српска атлетичарка и една од најубавите српски спортистки Ивана Шпановиќ отиде на заслужен одмор на Малдивите.
На Инстаграм секојдневно поставува фотографии од летување, а особено внимание привлече оваа каде на поголемиот дел од грбот и се гледаат различни тетоважи.
Дали ви се допаѓа?

Најдобрата српска атлетичарка и една од најубавите српски спортистки Ивана Шпановиќ отиде на заслужен одмор на Малдивите.
На Инстаграм секо

Пронајдете не на следниве мрежи: