Семејство живее во штала стара 150 години,но погледнете ја внатрешноста

Една штала во градот Анбан во близина на Њујорк, изградена е во 1860 година, а 150 години подоцна и таа дочекала реконструкција. Сопствениците одлучиле да создадат удобна куќа за живеење.Можеби ќе ви звучи чудно поради фактот дека некој би сакал да живее во штала, но кога ќе ја погледнете нејзината внтрешност, сè ќе ви биде јасно. Ваква куќа би посакал секој, без разлика на тоа што претходно служела како штала. 

Можеби ќе ви звучи чудно поради фактот дека некој би сакал да живее во штала, но кога ќе ја погледнете нејзината внтрешност, сè ќе ви

Пронајдете не на следниве мрежи: