Семејството Обама на нивниот последен ден во Белата куќа?

Последниот ден на семејството Обама во Белата Куќа со сигурност бил многу емотивен, со оглед на тоа што таму поминаа 8 години.

 
 

Ќерките Малиа и Саша беа малечки девојчиња кога нивниот татко стана претседател на САД, а сега од Белата Куќа излегуваат како млади дами.
Последниот ден, во Белата куќа поминал во знакот на спомените и новите почетоци.
Мишел Обама, шетала низ ходниците заедно со нивното куче Сани.

Ги собирале старите фотографии.
 
Саша учела и токму поради тоа не присуствуваше на поздравиот говор на нејзиниот татко кој се одржуваше во Чикаго.
 
И секако, пред да си заминат за последен пат уживаат во глетката од Белата Куќа.
Последниот ден на семејството Обама во Белата Куќа со сигурност бил многу емотивен, со оглед на тоа што таму поминаа 8 години.

Пронајдете не на следниве мрежи: