Шенон Доерти поминува низ пекол!

Сигурно се сеќавате на популарната американска серија „Беверли Хилс“, која во Македонија се емитуваше повеќе пати.Главни актери во серијата беа Џејсон Присли и неговата сестра Шенон Доерти, која го глумеше ликот на неговата сестра Бренда Волш.
Денес Шенон (45) говори за борбата со ракот на дојка и откри дека ракот се проширил и на нејзините лимфни жлезди.
-За време на една од операциите докторите открија дека и лимфните јазли се зафатени, па затоа сега правиме хемотерапија, а потоа и радиотерапија. Дали зрачењето ќе помогне, дали ќе поминам повторно низ ова, дали ракот повторно ќе се појави? Болката е поднослива, животот со една дојка е поднослив, но во прашање е грижата за иднината и како вашата иднина ќе влијае на луѓето што ги сакате – го отвори срцето Шенон.Главни актери во серијата беа Џејсон Присли и неговата сестра Шенон Доерти, која го глумеше ликот на неговата сестра Бренда Волш.
Денес Шен

Пронајдете не на следниве мрежи: