Шешир – неизбежен аксесоар за зима!

Шешир, беретка или шубара?! Единствено што е важно е – да одговара на пригодата! 
За Оливија Палермо, Парис Хилтон, Џесика Алба, Кејт

Пронајдете не на следниве мрежи: