Севе повторно во конфликт со поранешниот сопруг- Еве што направил тој сега!

Loading...

Милан Поповиќ ја тужи својата поранешна партнерка, пејачката Северина Вучковиќ бидејќи нивниот син Александар го запишала во градинка, а пред тоа не се консултирала со него и не го известила.Поранешниот пар воопшто не контактира, а за сите работи поврзани со синот се договараат нивните правни застапници. Севе го запишала Александар во приватна градинка недалеку од својот стан.
Градинката чини 400 евра месечно, во неа има базен, парк, а децата во неа учат англиски.Поранешниот пар воопшто не контактира, а за сите работи поврзани со синот се договараат нивните правни застапници. Севе го запишала Александар во п

loading...
Loading...