Севе, што му стори на Игор? Сите му се смеат поради неговиот нов стјлинг

Loading...

Како ви се допаѓа неговиот нов стајлингИгор Којиќ e вистински син на својот татко Драган Којиќ. Објави фотографија на која се гледа дека ја избричил брадичката и пуштил бркови како неговиот татко. И тогаш настана хаос од смеење. На Северина изгледа ѝ се допаѓа овој изглед- а на вам?
Игор Којиќ e вистински син на својот татко Драган Којиќ. Објави фотографија на која се гледа дека ја избричил брадичката и пуштил бркови како негов

loading...
Loading...