Северина од школо има само голем одмор

Loading...

Северина се запишала во средното музичко училиште во Сплит но набрзо го напуштила.Северина, популарната пејачка и идолот на многу млади луѓе, има завршено само основно образование. Таа се запишала во средното музичко училиште во Сплит но набрзо го напуштила. За тоа не зборува во медиумите, веројатно за да го избегне срамот.
Тајност на информациите
Српски Курир пишува дека се обиделе да стапат во контакт со средното училиште:
-Да Северина одеше во нашето училиште, стигна до крајот, но не заврши. Тоа најдобро ќе ви го кажат во администрацијата- изјавиле од училиштето.
Дополнителни информации не сакале да дадат бидејќи на тој начин се загрозувала тајноста на податоците.
На следниот ЛИНК погледнете како скија СеверинаСеверина, популарната пејачка и идолот на многу млади луѓе, има завршено само основно образование. Таа се запишала во средното музичко училиште во

loading...
Loading...