Северина стравува дека Милан ќе и го киднапира синот

Loading...

Хрватската пејачка Северина Вучковиќ се плаши дека нејзиниот поранешен вереник Милан Поповиќ може да го киднапира нивниот син Александар.Хрватската пејачка Северина Вучковиќ се плаши дека нејзиниот поранешен вереник Милан Поповиќ може да го киднапира нивниот син Александар.
„Јутарњи лист“ пишува дека пејачката во постапката за старателство побарала судот да му дозволи на таткото да го гледа синот само во Хрватска и тоа под надзор…
Повеќе на ТЗМ.МКХрватската пејачка Северина Вучковиќ се плаши дека нејзиниот поранешен вереник Милан Поповиќ може да го киднапира нивн

loading...
Loading...