Северина тешко повредена!

Loading...

Северина тешко повредена!Како што пренесуваат хрватските медиуми пејачката Северина Вучковиќ  сериозно го повредила коленото, кога случајно и се свиткала ногата и поради тоа под итно ќе мора да се оперира во една прватна клиника во Загреб!
Северина се уште неможе да се одлучи кој би можел да ја направи оваа интервенција.
Извор блисок на пејачката изјавил дека таа не очекувала дека од обично свиткување на ногата во кое го искривила зглобот би може да дојде до сериозна повреда на коленото кое се изместило од лежиштето.

 
Има силни болки но докторите и дале да пие лекови против болки. Тој вели дека моментално и е фиксиран  делот од ногата околу коленото додека не замине на операција.
Ова не е прва повреда на пејачката. Имено, Северина и пред две години го повредила коленото кога паднала на бината. По таа повреда еден период  настапуваше со патерици.Како што пренесуваат хрватските медиуми пејачката Северина Вучковиќ  сериозно го повредила коленото, кога случајно и се свиткала ногата и пора

loading...
Loading...