Северина во длабока болка

Loading...

Поп пејачката Северина Којиќ гостуваше на хрватскиот RTL, каде меѓу другото откри дека била на вештачко оплодување, но нажалост добила спонтан абортус.
-Поради многу стрес го изгубив детето, но ова немам намера да го изгубам, кажа Северина, алудирајќи на тоа дека нема да дозволи поранешниот свршеник Милан Поповиќ да и го одземе синот Александар кој го добија од заедничката љубов.
Колку за потсетување, се пишуваше дека Северина чека дете со сопругот Игор Којиќ, но сега откри дека тоа не е случајот.
 Поп пејачката Северина Којиќ гостуваше на хрватскиот RTL, каде меѓу другото откри дека била на вештачко оплодување, но нажалост добила спонтан абор

loading...