Северина заврши во болница во Струмица

Loading...

Хрватската пејачка Северина завршила во струмичката болница поради болка во окото.Хрватската пејачка, која беше главна ѕвезда на последната вечер на Струмица Опен Фестивал, вчера попладне околу 17 часот се пожалила на силна болка во окото.
Веднаш била однесена во струмичката болница, каде специјалист, офталомолог, специјално за неа бил повикан од дома. Било констатирано присуство на поголемопарче прашина во окото. Докторот веднаш интервенирал и го извадил парчето кое го иритирало окото на пејачката и и препорачале да не ги става специјалните леќи најмалку 3 часа за да може капките да делуваат.
Но проблемот со очите не ја спречи Северина да направи вистински спектакл во Струмица. Нејзиниот концерт поминал во најдобар ред,  на плоштадот Гоце Делчев во центарот на градот имало над 10.000 посетители.Хрватската пејачка, која беше главна ѕвезда на последната вечер на Струмица Опен Фестивал, вчера попладне околу 1

loading...
Loading...