Sex with glass- апликација што нуди нова перспектива во сексот

Loading...

Дали би носеле Google Glass додека имате секс со некого за да можете во реално време да ги следите случувањата, но од друг агол или пак од перспективата на партнерот? За оние кои ќе одговорат „Да“, решението е да биде во новата апликација Sex with Glass…„Проектот го почнавме со прашањето како да го подобрите сексот со Google Glass“ – вели шефот на тимот што ја развива апликацијата, Шериф Мактаби. Според нив, одговорот е во преносот на видео во реално време.
Повеќе на: gsm.mk„Проектот го почнавме со прашањето како да го подобрите сексот со Google Glass“ – вели шефот на тимот што ја развива апликацијата, Шери

loading...
Loading...