Си го отсекол половиот орган па скокнал низ прозорецот!

Loading...

Раперот Андре Џонсон преживеа и саморанување и пад од втор кат, но не е познато дали лекарите успеале да му го пришијат половиот орган.Во неверојатниот обид за самоубиство, американскиот рапер Андре Џонсон си го исече својот полов орган, па скокнал низ прозорецот од својата зграда во Лос Анџелес. Но, тој го преживеа падот од вториот кат и моментално се наоѓа во стабилна состојба во болницата Сидарс Синај.
Меѓутоа, сѐ уште е неизвесно дали лекарите успеале да му го пришијат половиот орган, бидејќи извештаите од медиумите се противречни. Единствена позната работа е дека докторите ги пронајдоа остатоците од неговиот полов орган и заедно со него беа транспортирани во болницата.Во неверојатниот обид за самоубиство, американскиот рапер Андре Џонсон си го исече својот полов орган, па скокнал низ прозорецот од својата зграда

loading...
Loading...