Си ја оставил жената за да живее во шатор и да лови риби

Loading...

Кој би рекол дека 66 годишниот Петер Ралф својата среќа ќе си ја најде во шатор покрај езерото, каде што секојдневно лови риби веќе четири годиниПитер Ралф веќе четири години е пензионер. Тој со својата сопруга Пола живеел се додека да почне да зема пензија, но моментот кога тој почнал да зема пензија заминал од дома и веќе четврта година живее во шатор покрај езерото Орхидеи во Оксфордшип, за да лови риби. Одтогаш, неговата сопруга го посетува еднаш месечно и му носи чиста облека и потребни намирници.

Ралф, ова парче брег на државата и го плаќа 6000 фунти годишно, а друштво му прави само неговото куче Шугар. Овој страстен риболовец, за четири години потрошил 486 килограми “мамец” за рибите.
Питер Ралф веќе четири години е пензионер. Тој со својата сопруга Пола живеел се додека да почне да зема пензија, но моментот кога тој почнал да зе

loading...
Loading...