Силен земјотрес со интензитет од 6,8 според Рихтеровата скала

Силен земјотрес со интензитет од 6,8 според Рихтеровата скала денеска ги погоди Алеутските Острови, кои се наоѓаат помеѓу Алјаска и рускиот брег, соопшти американскиот Геолошки завод.Силен земјотрес со интензитет од 6,8 според Рихтеровата скала денеска ги погоди Алеутските Острови, кои се наоѓаат помеѓу Алјаска и рускиот брег, соопшти американскиот Геолошки завод.Силен земјотрес со интензитет од 6,8 според Рихтеровата скала денеска ги погоди Алеутските Острови, кои се наоѓаат помеѓу Алјаска и рускиот брег, с

Пронајдете не на следниве мрежи: