Силна експлозија во метро станица во Лондон, луѓето бегале во паника

Метро станица во Лондон е евакуирана по силна експлозија.Според неофицијалните податоци на светските медиуми, најверојатно причина е неисправен воз. 
Луѓето бегале во паника, се издигал чад.
Се очекуваат повеќе детали.Според неофицијалните податоци на светските медиуми, најверојатно причина е неисправен воз. 
Луѓето бегале во паника, се издигал чад.

Пронајдете не на следниве мрежи: