Синди :Благодарам што ми дадовте можност да се извинам

Loading...

Синди учесничката во куќата на Големиот Брат која во една расправа со Анета и се нафрли со зборовите дека таа е сељанка а Скопје село,беше благодарна и почестена заради мжноста да им се извини на македонците. Имено таа при одјавата на шоуто а по барање на водителка и се обрати на македонската публика:
Искрено ми е жал заради мојата изјава, јас многу ги почитувам и скопјаните и Скопје. А подоцна додаде дека се сеќава на снимањето на спотот со Нокаут и дека поминала прекрасни мигови со момците од групата а пријатен и бил престојот и во Скопје.Синди учесничката во куќата на Големиот Брат која во една расправа со Анета и се нафрли со зборовите дека таа е сељанк

loading...