Синди и Урош се во врска, фатени како се бакнуваат

Loading...

Синди и Урош се во емотивна врска.
Имено, откако ја напуштиле куќата во која се запознаа, скоро како да не се оделуваат еден од друг. Многу излегуваат  и заедно се на сите важни градски случувања.
Манекенката на прашањето дали помеѓу неа и Урош има нешто одговори дека „Ние само се дружиме.“
Коментирајќи ја фотографијата на која се бакнува со Синди, каскадерот рече:
„Нема тука што да се зборува, немам коментар, сите ме прашуваат што се случува но јас и Синди не сакаме да коментираме за тоа.Синди и Урош се во емотивна врска.
Имено, откако ја напуштиле куќата во која се з

loading...