Синемаграфии со убавиците Маријана Станојковска и Маја Ристевска

Колекцијата на Антонија Ристовска што ја погледнавме на Моден Викенд Скопје е претставена во онлајн каталог на сосема оригинален начин за прв пат кај нас.Синемаграфии се фотографии каде само еден дел од целосната слика е подвижен кој остава мистичен впечаток на фотографијата. Овој стил на презентација сосема ја доловува атмосферата што ја создава колекцијата „Инстинкт“, а особено впечатлив е синемаграфијата на Маја Ристeвска со змија која ползи околу нејзиниот врат.

 
Синемаграфии се фотографии каде само еден дел од целосната слика е подвижен кој остава мистичен впечаток на фотографијата. Овој стил на презентациј

Пронајдете не на следниве мрежи: