Синот им ја покажал контролната на родителите, а тие се „згазиле“ од смеење: Еве како го опишал животното!

Loading...

Детските одговори најчесто се многу искрени, но и смешни.Еден татко на интернет, објавил фотографија од контролната задача на својот син и решението кое го напишал.
„Ја донесе син ми контролната. Читам и за малку ќе се удавев“, напишал.
Имено, задачата била да се опише името на илустрацијата и да се опише. Детето знаело дека на илустрацијата има крава, но на прашањето – Опиши како изгледа, тој одговорил  – како бик.
Еден татко на интернет, објавил фотографија од контролната задача на својот син и решението кое го напишал.
„Ја донесе син ми контрол

loading...
Loading...