Синот на Цеца му посвети песна на Аркан: „Ме гледаш ли од горе?“

Loading...

Вељко своите емоции ги преточи во песна за неговиот покоен татко…Синот на фолк дивата Цеца Ражнатовиќ на својот покоен татко Жељко Ражнатовиќ Аркан му посвети уште една емотивна песна, на вчерашниот ден кога се навршија 14 години од неговата смрт.
Погледнете како Вељко своите емоции ги преточи во песна за неговиот покоен татко:

Синот на фолк дивата Цеца Ражнатовиќ на својот покоен татко Жељко Ражнатовиќ Аркан му посвети уште една емотивна песна, на вчерашниот ден кога

loading...
Loading...