Синот на Цеца зачнат од епрувета!

Loading...

Цеца на 22- годишна возраст се одлучила да направи вештачко оплодување , кој го извршил експертот од таа област др. Миленко Пророчиќ.Ражнатовиќ иако имала само 22 години таа имала проблем да забремени па направиле вештачко оплодување и таа никогаш не го криела тоа.
-Имав само 22 години и открив дека имм проблем да забременам, па се определив за вештачко оплодување, кое го направи вистински експерт. Не ме интересираа предрасуди  кои во тоа време владееја во Србија зошто јас повеќе од се сакав да имам дете. Мојот сопруг ме поддржуваше иако беше очигледно дека проблемот е во мене, зошто тој велке имаше 7 деца- рекла Цеца.
Нејзиниот син Вељко е зачнат по вештачки пат од епрувета.Ражнатовиќ иако имала само 22 години таа имала проблем да забремени па направиле вештачко оплодување и таа никогаш не го криела тоа.
-Имав

loading...