Синот на Роналдо повеќе не прашува за својата мајка: Еве што му кажале за неа…

Ѕвездата на Реал Мадрид доби дете со непозната жена во 2010 година а дури се претпоставува и дека се работи за сурогат мајка. Детето постојано се распрашувало за својата мајка.Четиригодишниот син на Кристијано Роналдо (28) уште незнае која е неговата мајка, а членовите на неговото семејство немаат ни намера да му кажат.
Сестрата на Роналдо, Елма, открила дека Кристијано Јр. Кој понекогаш го нарекуваат и Кристианино, престанал да се распрашува за својата мајка откако му кажале дека е на небото.

„Еднаш му рековме дека неговата мајка е во рајот, но нашиот брат не замоли тоа повеќе да не му го повторуваме. Сега му зборуваме дека е  на патување. Се затиши и се чини дека полека заборава и не не распрашува многу- кажува сестрата на Роналдо. Таа исто така додала и дека Кристијано Јр. еден ден кога ќе порасне ако сака никој нема да може да го спречи да дознае која е неговата мајка.Четиригодишниот син на Кристијано Роналдо (28) уште незнае која е неговата мајка, а членовите на неговото семејство немаат ни намера да му кажат.

Пронајдете не на следниве мрежи: