Синот на Роналдо си фати 27 годишна учителка!

Loading...

Синот на бразилската фудбалска ѕвезда Роналдо има само 14 години, но лажно се претставува дека има 18, па успеал да „ќари“ 27-годишна девојка, учителка во градинка.Поради оваа фотографија, таа е на тапет на сите бразилски медиуми.
-Ме лажеше дека е полнолетен. Висок е 185 сантиметри, како можев да знам дека има само 14 години, се правдала учителката.
Таа додала дека Роналд е зрел за своите години, но не прецизирала на што точно мисли.
Роналдо не дал изјава на оваа тема.
Поради оваа фотографија, таа е на тапет на сите бразилски медиуми.
-Ме лажеше дека е полнолетен. Висок е 185 сантиметри, како можев да знам

loading...
Loading...