Шиповиќ: Се враќам во Македонија на 15 октомври

Loading...

Мирослав Шиповиќ, претседателот на советот на Општина Центар изјави дека заминал во САД кај синот, кој имал операција на коленото и ќе се врати на 15 октомври. Тој за порталот А1 он изјави дека повратната карта за Македонија му била резервирана за 22. октомври.
„Поради шокантната вест за потегот на власта за распишување на меѓународна потерница веднаш извадив карта за враќање во Македонија на 15. октмоври“, изјави Шиповиќ .
Тој појаснува дека „Машинопромет“ има блокирана сметка пред „Сиком“ да ја преземе, инаку сопственост на братот на Мирослав Шиповиќ.
Шиповиќ вели дека во овој период вратиле 500 илјади евра акции на државата и сега тие се во сопственост на ПИОМ.Тој за порталот А1 он изјави дека повратната карта за Македонија му била резервирана за 22. октомври.
„Поради шокантната вест за поте

loading...
Loading...