Сирота, немала пари за цел фустан, „сигурно“ ги потрошила на автомобилот…

Сирота девојка…Сигурно немала пари за цел фустан, бидејќи ги потрошила на толку скап автомобил…
Што мислите вие?Сигурно немала пари за цел фустан, бидејќи ги потрошила на толку скап автомобил…
Што мислите вие?

Пронајдете не на следниве мрежи: