Сите добро го знаете Никола Којо, а неговата сопруга, која ретко се појавува во јавноста, е вистинска убавица!

Loading...

Александра Којо  го придружувала својот сопруг на премиерата на филмот „Стадо“  кој  тој  го  режирал.Александра Којо  ретко се појавува во  јавноста, но  овој  пат  не пропуштила да присуствува на премиерата на првиот режиран филм на нејзиниот сопруг Никола Којо.
Инаку, Александра и  Никола  се во  брак веќе 9 години и имаат  три  деца.
Александра имавме прилика да ја видиме во   спот на Здравко Чолиќ за песната „Моја драга“.
На следната страна погледнете ги  фотографиите од Александра и Никола Којо.

 

Александра Којо  ретко се појавува во  јавноста, но  овој  пат  не пропуштила да присуствува на премиерата на првиот режир

loading...