СИТЕ ГЛЕДАА ВО НЕА: Рита Ора со широко деколте на Модната недела во Лондон

Loading...

Рита Ора своето пристигнување на Mодната недела во Лондон го направи незаборавно облечена во фина ткаенина со која го покрила целото свое тело осве

loading...
Loading...