Сите го забележаа детаљот на фотографијата: Што ли си мислат сега нивните родители?

Loading...

Поради фотографијата на две девојки која се објавена на Фејсбук полуде целиот интернет.И ништо не би било необично доколку на фотографијата, над главите на девојките не се наоѓаше необична секс играчка.
Фотографијата на Редит ја објавил корисник со коментар: „Пријателката штотуку го објави ова на Фејсбук“, и запраша што ќе речат сега нивните родители.
Фотографијата за момент стана хит на социјалните мрежи. Не е ни чудо…

 
И ништо не би било необично доколку на фотографијата, над главите на девојките не се наоѓаше необична секс играчка.
Фотографијата на Редит

loading...
Loading...