Сите ја знаевме по серијата Клон: Погледнете како изгледа Жаде денес

Loading...

Бразилската актерка Џована Антонели ја воодушеви публиката со улогата во популарната серија „Клон“, која кај нас беше преведена како „Забранета љубов“.Дури и оние кои не сакаа сапуници ја засакаа тврдоглавата Жаде.
Актерката потекнува од уметничко семејство, татко ѝ е актер, а мајка ѝ танчерка, а убавата актерка има и постар брат адвокат.
Се омажи за својот колега Мурилјо Бенисо со кој има син Петар, но таа љубов не опстанала.
Вака изгледа Жаде денес:

Дури и оние кои не сакаа сапуници ја засакаа тврдоглавата Жаде.
Актерката потекнува од уметничко семејство, татко ѝ е актер, а мајка ѝ танч

loading...