Сите му завидуваа бидејќи во „Сина лагуна“, ја обработил Брук Шилдс, а погледнете го денес!

Loading...

Улогата на Ричард во „Сина Лагуна“ му донесе реноме на заводник. Денес кристофер Аткинс има 54 години и кога неодамна го посети островот на желките на Фиџи, се расплакал. Веројатно се потсетил на разголената Брук Шилдс и почувствувал жал за младоста.После 35 години откако работел на  „Сина лагуна“, Кристофер дошол на островот каде што се снимал филмот. Во таа прилика  се расплакал, но и се капел и сончал гол.
После филмот доживеал голема слава, станал идол на тинејџерите, и снимил многубројни филови и серии. Покрај тоа тој е сопственик на бренд кој произведува спортска облека и опрема за риболов.
Аткинс своевремено признал дека за време на снимањето имал афера со тогаш 15-годишната Брук. Тој тогаш имал само 18 години.
„Брук и јас имавме невина романтична врска на самиот почеток  на снимањето. Беше  многу убаво. Бемве многу блиски пријатели, така да го формулирам тоа. Условите  за снимање беа многу рустични, кога стигнавме  на островот немаше вода и тоа навистина не беше место за живот. Првите две недели живеевме на брод, па за снимање не префрлаа на копно. Потоа се преселивме во шатори и живеевме во нив четири ипол месеци“, открил Аткинс.

После 35 години откако работел на  „Сина лагуна“, Кристофер дошол на островот каде што се снимал филмот. Во таа прилика  се р

loading...
Loading...