Сите слушавме колку пати дневно има секс, а сега Ким ќе мора да ги држи нозете собрани

Loading...

Толку ја посакуваше втората бременост, а сега кука…Пријателите и семејството минуваат низ тежок период со Ким Кардашијан  бидејќи поради бременоста таа од ден на ден е се поочајна и постојано плаче.
За сексот на Ким Кардашијан слушавме сакале или не бидејќи на сите страни раструби дека со сопругот има односи 15 пати дневно. Потоа велеше дека докторот  ја светувал да намали, па сопругот да зголеми… Е сега кука затоа што е бремена.
Како што пишува Ридер Онлајн, 34- годишната ким не може повеќе да го поднесе своето трудничко тело кое отекува од ден на ден и има се повеќе килограми.
„Таа очајнички ја посакуваше  втората бременост  и се надеваше дека нема премногу да се здебели, како што беше случај со Џесика Симпсон во втората бременост, но веќе на големо ја помина планираната килажа и бесна е на себе“, вели неименуван извор.
Нејзините пријатели не сакаат што се изложува на толкав стрес, но таа во оваа фаза навистина мрази што е бремена.
„Му рече на Каније дека доколку тој сака повеќе деца, ќе мораат да најдат сурогат мајка. Се заколна дека повеќе нема да минува низ тоа“, вели изворот.
Кутрата Ким.Пријателите и семејството минуваат низ тежок период со Ким Кардашијан  бидејќи поради бременоста таа од ден на ден е се поочајна и постојано п

loading...
Loading...