СИТЕ ВО СТУДИОТО БЕА ВО ШОК: Натпреварувачот се соблече, жирито занеме, водителката се фати за глава

Loading...

Во емисијата „Јас имам талент“ на гледачите им се претстави Саша Банковиќ (41) од Лесковац, чии талент е танцот. На сцена излезе во затвореничка униформа и го започна својот перформанс. Иако се надеваше на „модерното жири“, неговиот настап и не наиде на одобрување од машкиот дел од жирито.На самиот почеток од настапот, Ана Николиќ не го криеше воодушевувањето, дури стана и да заигра.
Таа немо и со чудење набљудуваше како Саша соблекува парче по парче облека, додека во тоа му помагаше водителката Ана Михајловски. Моментот кога Саша веќе немаше што да соблече ги заледи погледите на сите членови од жирито, па и на Ана, која запорави да притисне црвено копче иако сакаше.
– Скандал, за мене ова е скандал, Сешто свидов, во шок сум – рече Раста.
– Благодарам на коментарот, одговори Саша и ја напушти сцената.
– Јас сум скандализирана, но да ти кажам, твојата сопруга не притисна копче – му рече Даница на Раста.На самиот почеток од настапот, Ана Николиќ не го криеше воодушевувањето, дури стана и д

loading...
Loading...